Bonka Circus en Decathlon winnen meer dan een Effie

AREOH! Hoera dus. Want onze nolhtaceD-campagne werd bekroond met een zilveren Effie Award. En daar hield het feest niet op. We wonnen ook de Mention of Excellence in Sustainability. De eerste ooit.


De Effie Awards zijn dé hoogmis voor effectieve marketingcommunicatie. Bonka Circus was samen met Decathlon, Bepublic en Influo bij de finalisten voor de campagne ‘Decathlon wordt nolhtaceD’, een grootse terugkoopactie om het tweedehandsaanbod van Decathlon een boost te geven.

In de categorie ‘Gedragscampagne korte termijn’ werden we op het podium geroepen om een Silver Effie Award in ontvangst te nemen. Maar er was meer. We werden ook bekroond voor een Mention of Excellence in Sustainability voor onze duurzame productie-inspanningen. Het was de eerste keer dat zo’n vermelding werd uitgereikt.

Zo bewijzen we dat creativiteit, positieve verandering én impact perfect samengaan. Dikke dank je wel en proficiat aan iedereen die aan de campagne en aan het dossier heeft meegewerkt.

Ontdek hieronder de casefilm.


Credits
Client: Decathlon
Agency: Bonka Circus
Client contact: Julie Nevejan, Thomas Lejeune Debarre, Michael D’Hooghe, Estelle Bouvier, Jo Van Dessel, Jasmine Berbiers, Sunny Sartori, Jean-Victor De Neve de Roven
Client Service Director: Julie Proesmans
Strategy: Peter Verbiest, Jan Lammen
Account Manager: Wim Michiels, Elke Piron
Creatives: Auke Moonen, Alexander Noten
Creative Director: Jesse Vanophalvens
Copywriter FR: Veronique Vier
Design: Elke Broothaers
PR: Bepublic
Influencers: Influo
Film: Jean-Victor De Neve De Roven, Sunny Sartori
Production OOH: Artist Screen
Sound: Sonhouse

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.