Bonka Circus en Konvert zetten producten én ervaringen voor studenten in de etalage: “Want it? Konvert it op jobstudent.be”

Studenten zijn gewilde arbeidskrachten, maar iedereen weet dat ze zich eigenlijk liever met andere zaken bezighouden: op reis gaan, losgaan op festivals of shinen met de nieuwste smartphone of sneakers. Om hen te overtuigen om te solliciteren op studentenjob.be zetten Bonka Circus en Konvert daarom geen vacatures maar producten en ervaringen voor jongeren in de etalage. De prijs prijskaartjes worden voor de gelegenheid vervangen door Want it? Konvert it-kaartjes met daarop het nodige aantal werkuren als jobstudent. Van 27 mei t.e.m. 26 juni opent Konvert gedurende één maand een Want it? Konvert it-jobshop in hartje Antwerpen.

“Wie terugdenkt aan zijn eigen studententijd herinnert zich vast en zeker studentenjobs waar je jezelf naartoe moest sleuren. Enkel de gedachte aan de paycheck en vooral de dingen die je daarmee kon kopen of beleven, konden overtuigen om toch te solliciteren. Precies dat was de insteek voor deze Want it? Konvert it-campagne”, vertelt Jesse Vanophalvens, Creatief Directeur bij Bonka Circus. “We besloten om niet zomaar vacatures aan te prijzen, maar wel producten en ervaringen voor studenten te etaleren en die om te zetten in het aantal uren werk voor een jobstudent. Om die boodschap kracht bij te zetten openen we gedurende één maand ook een concept store op maat van studenten.”, aldus de Creatief Directeur.

Want It? Konvert it-jobshop
De campagne wordt in gang getrapt met de opening van een heuse Want It? Konvert it-jobshop in hartje Antwerpen. Daarvoor werd een Konvert-filiaal omgetoverd tot een concept store waarin producten en ervaringen voor studenten worden aangeprijsd aan het aantal uren dat een jobstudent er gemiddeld voor moet werken. De concept store opent op donderdag 27 mei voor pers en influencers. Erna zal de shop geopend zijn voor het brede publiek tot en met zaterdag 26 juni in de Amsterdamstraat 1 te Antwerpen.

Social-campagne in 4 verschillende categorieën
Naast de jobshop etaleren we op social media producten en ervaringen aangeboden uit verschillende categorieën: sneakers voor lifestyle, een smartphone voor telco & gaming, reizen en - nu Pukkelpop toch doorgaat - festivals.

De Key-Visual toont dezelfde producten uit de social videos, aangeprijsd in werkuren, onder de Want it? Konvert it-noemer. De Key-Visual zal ingezet worden in de etalages van de verschillende Konvert-filialen.

De campagne loopt van 27 mei tot 26 juni in de Want It? Konvert it-jobshop en op social media. Wie zelf wil ‘konverten’ kan terecht op jobstudent.be.

Over Bonka Circus
Bonka Circus specialiseert zich in Purpose Driven Communication: communicatieprojecten voor organisaties die zich toeleggen op positieve verandering. Zo maken ze naast werk voor Radio 2, ook campagnes voor onder andere UGent, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, Ecover, De Kringwinkel en UNIZO.

Credits

Klant: Konvert / jobstudent.be
Klant contact: Thomas Dewinter, Manon Albers
Creatief Directeur: Jesse Vanophalvens
Creatives: Patrick Van Haperen, Raphael Kamp, Jesse Vanophalvens
Content Creative: Marnicq Mengels
Strategy: Marie Nackaerts
Client Services: Julie Proesmans
Account Manager: Iris Warnants, Wim Michiels
Junior Account: Anke Strubbe
Design: Gilles Valkenborg
Productie: JEIN studio
Jobshop: Fast Forward Events
PR: LEWIS
Media strategy: WAD
Fotograaf lancering: Gregory Van Gansen Photography

Want it? Konvert it.-sneakers

MP4 - 20 Mb

Want it? Konvert it.-Telco

MP4 - 20 Mb

Want it? Konvert it.-Music & Festivals

MP4 - 21 Mb

Want it? Konvert it.-Holiday

MP4 - 20 Mb

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.