Bonka Circus en Radio 2 laten iedereen meezingen in Het Warmste Koor

Dat 2020 een moeilijk jaar was, hoeven we eigenlijk niet meer te vermelden. Maar het was ook het jaar waarin we écht het verschil konden maken voor elkaar. Daarom organiseren Bonka Circus en Radio 2 in het kader van De Warmste Week: Het Warmste Koor. Op de tonen van een coronaveilige ‘Ik Hou Van U’ kan elke Vlaming meezingen om iemand te bedanken die voor hem of haar het verschil maakte dit jaar. 

Om het jaar toch op een positieve noot af te sluiten, kan iedereen met smartphone en laptop op radio2.be meezingen met Het Warmste Koor. Daarvoor werd een karaoke-versie ontwikkeld van een door Stijn Meuris herschreven versie van de Noordkaap-klassieker ‘Ik hou van u’. 

Via radio, print, bannering en 3 TVC's wordt Vlaanderen opgeroepen om mee te zingen met Het Warmste Koor. In 3 versies van de TV-spot zien we Het Warmste Koor groeien en groeien naarmate er meer en meer mensen meezingen. 

Elke dag, rond 17u50, wordt een integrale versie van ‘Ik Hou Van U’ door Het Warmste Koor uitgezonden op televisiezender één. Tijdens de finale van De Warmste Week zullen alle inzendingen leiden tot één ultieme versie van Het Warmste Koor. Zelf meezingen kan nog tot 24 december via www.radio2.be.

Over Bonka Circus
Bonka Circus specialiseert zich in Purpose Driven Communication: communicatieprojecten voor organisaties die focussen op positieve verandering. Zo maken ze naast werk voor De Kringwinkel, ook campagnes voor onder andere Ugent, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde en UNIZO.

Credits 
Klant: Radio 2
Klant contact: Rino Ver Eecke, Niko Reynaert, Ilse De Roeck, Lisa Gabriels, Elisabeth Roelandt, Floris Nieuwdorp, Leendert Derck
Creatief directeur: Vincent Jansen, Jesse Vanophalvens
Creative Team: Ramin Afshar, Danny Visser, Tom Galle, Han Van Den Hoof
Account manager: Raisa Vanvoorden
Design: Gilles Valkenborg
Animatie: New Solid
Montage: Sjoerd Tanghe

Het Warmste Koor-TVC 2

MP4 - 13 Mb

Het Warmste Koor-Print

PDF - 1.0 Mb

Het Warmste Koor-Dag 3-Integraal

MOV - 332 Mb

Het Warmste Koor-bannering

ZIP - 291 Kb

Het Warmste Koor-TVC 1.mov

MOV - 40 Mb

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.