Bonka Circus recruteert mee voor Actiris.

​ Bonka Circus heeft de openbare aanbesteding gewonnen voor Actiris.

Actiris heeft als Brusselse openbare tewerkstellingsdienst de ambitie om, samen met zijn partners, de openbare leverancier van oplossingen voor de tewerkstelling in Brussel te worden. Actiris doet er dus alles aan om jonge en oudere werkzoekenden in samenwerking met haar partners, aan werk te helpen. Ter vergelijking: in het Vlaamse Gewest wordt die rol ingevuld door de VDAB.


Bonka Circus zal de komende vier jaar de communicatie van Actiris verzorgen.
 Marc Njeim, verantwoordelijke Externe Communicatie bij Actiris: ‘Wij kozen voor Bonka Circus omdat zij een inspirerende communicatieve aanpak hebben voorgesteld die perfect aansloot bij onze maatschappelijke opdracht.  En omdat zij blijk gaven van een zeer diepe bereidheid tot samenwerking, die verder gaat dan puur communicatie'. 
Het eerste werk van Bonka Circus mag verwacht worden in het voorjaar.

 

Over Actiris :
Actiris heeft, als Brusselse openbare tewerkstellingsdienst, de ambitie om samen met zijn partners de openbare leverancier van oplossingen voor de tewerkstelling in Brussel te worden. Actiris gelooft sterk in de schakel tussen werkzoekenden en werkgevers en ijvert ervoor om oplossingen op maat aan te bieden door doeltreffende, en zelfs gratis, hulpmiddelen ter beschikking te stellen om aan de behoeften van de doelgroepen te beantwoorden. De garantie naar de perfect match tussen werkgevers en werkzoekenden staat centraal, net als de organisatie van de doorstroming naar werkgelegenheid, in al zijn vormen en met al zijn diversiteit.

 

Over Bonka Circus:
Bonka Circus is een creatief contenthuis dat gelooft dat straffe verhalen het best verteld worden door goede content hand in hand te laten lopen met op (maatschappelijke) impact gerichte campagnes. Zo realiseerde Bonka Circus bijvoorbeeld voor de Rode Duivels niet alleen de campagne projecten ‘De Duiveluitdagingen en 'Iedereen Mee’ (in samenwerking met Boondoggle) maar bedacht en realiseerde het tevens de tv-productie Iedereen Duivel (Eén, La Une) die de Belg opnieuw op een positieve manier achter de Rode Duivels wist te scharen.  De afgelopen twee jaar realiseerde Bonka Circus voor Telenet ‘Fanatico’: een tv-sportshow die vertrekt vanuit een eerlijk en positief geloof om via sport mensen te verenigen. 

 

Het team:
Creatief team: Vincent Jansen, Jesse Vanophalvens & Simon Willems (Bonka Circus)
Strategisch directeur: Peter Verbiest (Bonka Circus)
Projectmanager: Bieke Winckelmans (Bonka Circus)
Copywriter : Véronique Vier (Freelancer)
Digitale partner : Intracto

Voor meer info bij Actiris, bel Marc Njeim, verantwoordelijke externe communicatie : 0497 36 24 34
Voor meer info bij Bonka Circus, bel Peter Verbiest, Strategisch Directeur : 0476 35 99 95

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.