Bonka Circus verwelkomt Karel De Mulder als nieuwe Creatief Directeur

Karel De Mulder volgt Jesse Vanophalvens op, die na 7,5 jaar het bureau verliet, als Creatief Directeur bij Bonka Circus. Karel kan teren op uitgebreide ervaring zowel als Creatief Directeur en Creative bij onder andere Air, Duval Guillaume, KesselsKramer, … 


Vandaag kiest Karel bewust voor een bureau dat een kracht voor verandering wil zijn en een verbindende rol wil opnemen om zo positieve verandering te versnellen: "Bij Bonka Circus zijn de briefings klare taal die met het juiste antwoord een verschil kunnen maken. Het zijn creatieve opportuniteiten om klanten die positieve verandering willen realiseren, een grotere plaats in de maatschappij te helpen verwerven. Het gaat om klanten die de verantwoordelijkheid niet enkel bij de consument leggen, maar ze zelf ook nemen. In het creatieproces voor zulke klanten is het geen moeizame zoektocht naar het meest verantwoorde aspect van hun dienst of product; de diensten of producten zijn verantwoord.", aldus Karel De Mulder, Creatief Directeur Bonka Circus.

Karel werkte de voorbije maanden al als freelancer bij Bonka Circus. De ideale manier voor beide partijen om elkaar al te leren kennen. Dat zowel de uitdagingen, als de collega’s en de cultuur een match zijn zorgt ervoor dat Karel meteen in functie is en zijn verantwoordelijkheid reeds opneemt.

"Dat Karel, die creatief gelauwerd wordt, een meerwaarde voor Bonka Circus is, staat buiten kijf. Karel hecht als creatief directeur belang aan een sterke synergie tussen strategie, creatie en accountmanagement, en het is net die wisselwerking die voor impactvolle positieve verandering zorgt. Met Karel aan het creatieve stuur zijn we nog slagkrachtiger en kunnen we samen met positieve changemakers in de profit en social-profit sector nog meer positieve verandering realiseren," volgens Catherine Castille, managing director bij Bonka Circus.

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.