Copywriter Frederik Van Den Bril versterkt creatie van Bonka Circus

Copywriter Frederik Van den Bril wordt senior creative/copywriter in team met art director Lennert Vedts. Het duo gaat aan de slag voor klanten als Radio 2, Universiteit Gent, Decathlon en De Kringwinkel.

Frederik verdiende zijn strepen als copywriter bij Shaved Monkey. Later werkte hij freelance voor klanten als VRT, MAS, KVS, CAW/JAC en de Watergroep. Als journalist voor VICE schreef hij over jongerencultuur, internet en nachtleven. Op de Creative Belgium Awards won hij een bronzen medaille voor de Cultural Pro League-campagne, waarbij de culturele sector zich als ludiek protest omdoopte tot voetballiga.

"Eigenlijk was ik niet op zoek naar een vaste job, maar mijn pad kruiste dat van Bonka Circus en het klikte meteen", vertelt Frederik. “Toen de vraag kwam om aan boord te komen heb ik niet lang getwijfeld. In mijn carrière heb ik maatschappelijk engagement altijd op de eerste plaats gezet. Die oprechte ambitie voel ik ook bij Bonka Circus."

Jesse Vanophalvens, Creatief Directeur bij Bonka Circus is blij met de komst van Frederik: "We werkten al voor enkele projecten samen met Frederik en het bleek niet alleen goed te klikken met de visie van Bonka, maar ook met teampartner Lennert Vedts. Ik ben enorm benieuwd om te zien wat voor schoons er uit hun breinen komt en kijk er naar uit om samen te knallen."

De creatie van Bonka Circus bestaat nu uit twee ervaren teams en er wordt nog gezocht naar een ervaren Content Creator.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.