Elke Piron vindt haar purpose bij Bonka Circus

Bonka Circus verwelkomt een nieuw gezicht in zijn accountteam.

Sinds oktober al werkt Elke Piron bij Bonka Circus als senior account manager op verschillende grote projecten. Ze nam een vliegende start en is er verantwoordelijk voor partners zoals Decathlon, Eneco en Robinetto. 

Elke komt van Publicis waar ze Orange onder haar hoede had. Daarvoor werkte ze bij TBWA voor klanten als Nissan, Telenet en Delhaize. Ze begon haar carrière bij ICF Mostra waar ze werkte voor o.a. de Europese Commissie. 

Na omzwervingen langs Cardiff en Brussel belandde de Kempendochter in het Leuvense. Ze kan dus voortaan met de fiets naar het werk. Elke is alvast enthousiast: “Zo draag ik ook mijn steentje bij aan een duurzamere wereld. Bovendien vind ik het heel inspirerend om voor een purpose-driven agency als Bonka Circus te werken.”

Client Service director Julie Proesmans is eveneens opgetogen: “Met Elke versterken we ons accountteam met een flink pak ervaring en passie. Zoiets voel je meteen, vanaf week één voelde het ook heel vertrouwd, ze was onmiddellijk een echte 'Bonker', zowel inhoudelijk als qua teamspirit.”

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.