Gratis Webinar: Effectieve Communicatiestrategieën voor het aantrekken en behouden van talent, georganiseerd door Bonka Circus, Communicatiebureau voor Positieve Verandering

Het aantrekken en behouden van talent blijft een cruciale uitdaging voor organisaties in alle sectoren. Terwijl veel factoren buiten de controle van organisaties liggen, is communicatie een aspect waarop ze wel invloed kunnen uitoefenen, zowel naar potentieel talent als naar bestaande medewerkers.

Over dit cruciaal onderwerp organiseert Bonka Circus een gratis webinar, met waardevolle inzichten voor HR-professionals en bedrijfsleiders.

Als toonaangevend communicatiebureau voor positieve verandering, beschikt Bonka Circus over de unieke expertise om merkimago, werkgeversimago en de bedrijfspurpose van organisaties op elkaar af te stemmen en elkaar te versterken.

Tijdens het webinar delen twee experts hun kennis en ervaring:

  • Maarten Van Dromme, Employer Branding Strateeg
  • Sana Sellami, Strateeg en Expert op het gebied van Diversiteit en Inclusie

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Perceptie en Imago
  • Engagement en Communicatie
  • Ambassadeurschap & Thought Leadership

Details van het evenement:

 

Over Bonka Circus

Bonka Circus is een communicatiebureau voor positieve verandering en werkt voor organisaties die een positieve impact nastreven. Daartoe behoren onder andere Decathlon, vdk bank, Fost Plus, Acerta Consult, Kringwinkel, Fairtrade Belgium etc.

Onze expertise omvat merkstrategie, contentstrategie en -creatie, communicatiecampagnes, employer branding en stakeholder engagement.

Resultaten staan steeds voorop in alles wat we doen, vanuit een sterke overtuiging dat commerciële resultaten hand in hand kunnen (en zouden moeten) gaan met een positieve, maatschappelijke impact.

www.bonkacircus.com

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.