Het grootste sportainment park van Europa opent met Bonka Circus

 

Dit voorjaar zal in Hasselt Sparkx opengaan. Op 3.500 vierkante meter kunnen bezoekers via AR-simulatoren en andere technologie klassieke sporten als voetbal of basketbal beoefenen, maar ook minder voor de hand liggende disciplines als curling, paragliding, sportvissen of alpineskiën.

 

"Ons park wil ook dat bezoekers zich mentaal goed in hun vel voelen. Meer bewegen helpt, maar ook gezonde(re) voeding in je dagelijkse leven inpassen en je mentaal goed voelen, zorgen ervoor dat je sterker in het leven staat." zegt medeoprichter Mathieu Renier.

Na een pitch vorig jaar besliste het enthousiaste team van de start up om samen met Bonka Circus in zee te gaan. Als bureau staan we in voor o.a. de communicatie strategie, visuele identiteit en creatieve campagne. Voor alle persrelaties werken we in partnership met Bepublic.

“De combinatie van entertainment en sport waarbij bovendien groot en klein, ervaren en newbies samen nieuwe emoties kunnen beleven, heeft ons onmiddellijk gecharmeerd. Wij zijn ook een relatief jong bureau en herkennen ons nog in die start up mentatliteit, wat ons nog enthousiaster maakte om samen te werken en dit uitdagend project in 2023 te lanceren. Dat het dan ook in Limburg is, mijn eigen provincie maakt het nog leuker.” zegt Julie Proesmans, Client Service director van Bonka Circus.

 

 

 

 

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.