Jesse Vanophalvens co-creatief directeur with a purpose bij Bonka Circus

Jesse Vanophalvens volgt Vincent -Vinne- Jansen op als creatief directeur bij Bonka Circus. De senior creative/copywriter werkt al enkele jaren bij Bonka Circus na een carrière bij Mortierbrigade en TBWA. Bij Bonka Circus was hij onder meer verantwoordelijk voor ‘Last Night a DJ Saved My Life’, ‘Don’t Do Drugs & Drive’ en ‘Beloofd’ voor de VSV, maar ook ‘Curieuzeneuzen’ en ‘Het Grote Gelijk’ voor de Standaard. Als co-creatief directeur with a purpose zal hij samen met Bart Gielen de creatie bij Bonka leiden.

“Toen Vinne me vertelde dat hij zich fulltime ging ontfermen over zijn geesteskind “Assist”, een boekhoudprogramma voor VZW’s - https://www.assistonline.eu/ is dit genoeg productplacement voor jou, Vinne? - dacht ik meteen aan Jesse om deze functie in te vullen”, vertelt Bart Gielen, co-CD bij Bonka Circus. “Jesses portfolio is doordrongen van purpose driven projecten. Daarnaast is hij een creatief die co-creatie omarmt en denkt vanuit gedragsverandering in plaats van in campagnes. Een creatief die liever aandacht verdient dan te kopen. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met Jesse verder een lap op te geven”, besluit de CD.

“Jesse werkt nu 4 jaar bij ons”, vult Catherine Castille, Managing Director bij Bonka Circus, aan. “We zijn een organisatie die mensen wil laten doorgroeien. Het is dan ook heerlijk om te zien hoe hij zich in die tijd heeft ontwikkeld tot een professional die klaar is om deze stap te zetten. Een opportuniteit voor hem en ons.”

“Ik heb de laatste jaren enorm veel kunnen opsteken van ervaren gasten als Vinne, Bart en Peter Verbiest. Ik kijk ernaar uit om die ervaring op mijn beurt door te geven en in te zetten voor maatschappelijke projecten met een duidelijk doel: PR-impact en gedragsverandering”, aldus kersvers Creatief Directeur Jesse Vanophalvens.

"We hebben alvast keiveel goesting om een sterk creatief departement op te bouwen", voegt Bart Gielen toe. "En jij kan daar deel van uitmaken, want we zijn op zoek naar straf creatief talent."

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.