Radio 2 en Bonka Circus lanceren de Prikcast: “Laat ook je oren prikkelen terwijl je hier 15 minuten wacht”

James Cooke, Gert Verhulst en Chris Van Den Durpel verzachten de wachttijd na vaccinatie met humoristische podcast.

Krijg jij binnenkort je coronavaccin? Neem dan zeker een hoofdtelefoon of oortjes mee naar het vaccinatiecentrum. Radio 2 maakt het kwartiertje wachten na je vaccin net iets aangenamer met een humoristische podcast, ‘de Radio 2 Prikcast’. Daarin nemen niemand minder dan James Cooke, Gert Verhulst, Chris Van den Durpel en vele anderen je mee achter de schermen van het vaccinatiecentrum. Bonka Circus werkte een visuele affichagecampagne uit voor de promotie van deze podcast. 

Radio 2 Prikcast: beluister hier
Wat is de rol van Luc Appermont, James Cooke, Gert Verhulst en Margriet Hermans bij de vaccinatie-klantendienst? En waarom controleren Erhan Demirci, Jo Van Damme, Astrid Stockman en Chris Van den Durpel alle krantenartikelen die geschreven zijn over corona en de vaccinatiecentra? Gedurende vijftien minuten licht Radio 2 een tip van de sluier van wat er écht gebeurt achter al die deuren en gordijntjes. 

Affichage in vaccinatiecentra
De Prikcast wordt bekendgemaakt door middel van kleurrijke affichage in de vaccinatiecentra. De geïnteresseerde wachtenden kunnen heel eenvoudig de QR-code scannen en zo ook hun oren prikkelen terwijl ze 15 minuten wachten. Veel luisterplezier!

Over Bonka Circus

Bonka Circus specialiseert zich in Purpose Driven Communication: communicatieprojecten voor organisaties die zich toeleggen op positieve verandering. Zo maken ze naast werk voor Radio 2, ook campagnes voor onder andere UGent, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, Ecover, De Kringwinkel en UNIZO.

Credits: 
Klant:
Radio 2
Klant contact: Ilse De Roeck, Niko Reynaert, Rino Ver Eecke
Creatief directeur: Jesse Vanophalvens
Creatives: Ramin Afshar, Danny Vissers
Accountmanager: Raisa Vanvoorden, Wim Michiels
Design: Gilles Valkenborg 
Drukwerk: Alpaca Branding


 

Wim Michiels

Accountmanager, Bonka Circus

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.