Radio 2 en Bonka Circus organiseren work-out op de Klassiekers van de Jaren ‘80

De tweede week van de paasvakantie staat bij Radio 2 in het teken van de Klassiekers van de Jaren ’80. De hele week lang draait de zender de favoriete 80’s-hits van het publiek. Maar in tijden van corona gaat de zender nog een stapje verder: samen met Sarah Bossuwé organiseren ze een dagelijkse 80’s work-out live op Radio 2, in de Radio 2-app en op één.

“Als er een periode doorspekt is van iconische dansmoves dan zijn het the eighties wel”, vertelt Jesse Vanophalvens, Creatief Directeur bij het Leuvense bureau. “Dat bracht ons meteen op het idee om iedereen in deze corona-tijden aan het dansen te zetten met een dagelijkse 80’s work-out. De heel week zullen bekende 80’s-moves de revue passeren.”, besluit de creatief directeur van het maatschappelijke bureau.

De 80’s work-out vindt elke dag plaats om 10u30 live op Radio 2, in de Radio 2-app én op één. Dansinstructrice Sarah Bossuwé neemt alle kijkers en luisteraars mee in een 10 minuten work-out met de meest iconische 80’s-moves op de grootste 80’s-Hits.

De hele week zullen de 80’s-moves centraal staan in de oproep om te stemmen op jouw favoriete 80’s-Hits. Dat kan op https://stem.radio2.be/klassiekers-van-de-jaren-80. Op zaterdag 18 april zenden Siska Schoeters en Peter Verhulst de Top 80 van de Jaren ’80 uit.

 

Credits

Klant: VRT – Radio 2

Klant contact: Rino Ver Eecke, Niko Reynaert, Ilse De Roeck

Creatief Directeur: Vinne Jansen, Jesse Vanophalvens

Creatives: Lenie Dankers, Amber Fripon

Account managers: Raisa Vanvoorden, Wim Michiels

Instructrice: Sarah Bossuwé

KlassiekersJ80_WORKOUT_01.mp4

MP4 - 810 Mb

PB_KlassiekersJ80.docx

DOCX - 14 Kb

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.