UGent kiest voor Bonka Circus

De Universiteit Gent heeft Bonka Circus gekozen als partner voor de profilerings-en imagocampagnes voor de volgende 4 jaar.

 

UGent koos Bonka Circus na een pitch met de communicatieve lancering van het Gents Universiteitsmuseum, het GUM, als inzet.

Isabel Paeme, directie Communicatie en Marketing Universiteit Gent, over de keuze voor Bonka Circus:  ‘Bonka Circus heeft ons overtuigd met hun visie die een doordachte strategie met een sterke creatieve aanpak combineert’.

Peter Verbiest, directeur strategie bij Bonka Circus, over de samenwerking: “Het is een voorrecht te mogen werken voor een merk als UGent dat tot in de kleinste vezel doordrongen is van haar missie: kritische, onafhankelijk denkende mensen vormen. Het GUM zal de permanente visualisering en fysieke demonstratie zijn van die visie. We zijn superenthousiast dat de UGent voor ons heeft gekozen om het gelaagde, opmerkelijke verhaal van het GUM als eerste campagne naar buiten te brengen.”  

Het GUM opent in maart 2020. 

De UGent werkte de voorbije vier jaar samen met mortierbrigade.

 

Over de UGent

De UGent is een top 100 universiteit en één van de grootste universiteiten in het Nederlandse taalgebied, met meer dan 44.000 studenten en 15.000 personeelsleden. Haar 11 faculteiten zijn onderverdeeld in 86 vakgroepen en bieden hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aan in de meeste wetenschappelijke disciplines.

 

Over Bonka Circus 

Bonka Circus maakt creatieve content met maatschappelijke meerwaarde. Ze werken campagnes uit onder de noemer Beloofd! voor de Vlaamse Stichting Verkeersveiligheid. Daarnaast hielpen ze De Standaard en Universiteit Antwerpen 50.000 CurieuzeNeuzen vinden voor het grootste burgeronderzoek naar luchtkwaliteit ooit. Ook organiseerden ze verbindende initiatieven zoals Straat Préféré voor Radio 2, en hielpen ze Aoste een voortrekkersrol op te nemen in de omslag naar een duurzamere vleesindustrie. 

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.