Uitgeverij Averbode - Erasme maakt leren nog leuker met Bonka Circus

Na een pitch vond Uitgeverij Averbode - Erasme een nieuwe communicatiepartner in Bonka Circus. Samen gaan ze leren leuker maken en leuke dingen leerrijk. Want wat je leuk vindt, gaat beter, sneller en effectiever.

Uitgeverij Averbode ontwikkelt tools, methodes, boeken en digitale toepassingen waarmee kinderen vandaag kwalitatief leren, denken en groeien. En vooral: plezier maken.

“De pitch op zich was al heel plezant. Elk deelnemend bureau kreeg exact evenveel tijd om 3 vragen op 3 dagen te beantwoorden.” zegt Bart Gielen, Creatief Directeur bij Bonka Circus. “Daarnaast is het fijn om te ervaren dat het team van Uitgeverij Averbode ook gelooft in een co-creatief model om tot de beste oplossingen te komen voor de business en maatschappelijke uitdagingen die op tafel liggen.“

“Het onderwijs, thuisonderwijs en leren behoren tot de vaste items in het nieuws.”, gaat Barbara Vangheluwe, CEO Uitgeverij Averbode, verder. “In een tijd dat de maatschappij zich aan het heruitvinden is, is onze missie meer dan ooit relevant. Want educatie is een van de belangrijkste zaken in het leven. Hoe meer en hoe beter we kinderen en jongeren de nodige bagage kunnen meegeven, hoe beter ze zichzelf en later de maatschappij verder kunnen ontwikkelen. 

En als we dat dan nog eens, samen met Bonka Circus,  op een leuke manier doen kan dit alleen maar een verademing zijn voor scholen, leerkrachten, ouders, grootouders, kinderen en bedrijven.”

De eerste campagnes verschijnen dit najaar.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.