vdk bank bankiert voortaan met behulp van Bonka Circus

vdk bank en Bonka Circus gaan samen voor positieve maatschappelijke impact.

vdk bank kiest voor Bonka Circus als nieuwe vaste partner voor al haar communicatie. vdk bank is een duurzame en ethische bank waarbij sociaal-maatschappelijk engagement een belangrijke plaats inneemt. Dit doen ze door te investeren in duurzame relaties en ethische projecten: sociaal, economisch en ecologisch. ​ Een gedroomde combinatie met duurzaam en purpose driven communicatiebureau Bonka Circus.

Managing director Catherine Castille: “Bonka Circus kiest voluit voor het versterken van bedrijven met een positieve maatschappelijke impact. De financiële sector is één van de sleuteldomeinen waar je grote stappen kan zetten. Wij zijn dan ook heel enthousiast over onze toekomstige samenwerking met vdk bank.”

Leen Van den Neste, voorzitter directiecomité vdk bank: "vdk bank gaat op alle vlakken vooruit. De komende jaren leggen we de lat nog hoger. We kiezen voor een ambitieus groeitraject. Bonka Circus is voor ons de ideale strategische en creatieve partner."

Strategic director Peter Verbiest van Bonka Circus: “Te weinig mensen weten wat een duurzame bank zijn betekent, en wat voor impact een duurzame bank kan hebben. Money makes the world go around. Als je dat geld een duurzame richting kunt uitsturen dan is je impact enorm. ​ Uiteindelijk wil quasi niemand dat zijn geld wordt geïnvesteerd in fossiele brandstoffen en kernwapens. vdk bank is een stevige bank ​ die met haar duurzaam verhaal, in Vlaanderen en nu ook in Wallonië, het verschil kan maken. Je hoeft niet de grootste te zijn om een groots verhaal te hebben. ​
De duurzaamheid van vdk bank wervend maken, in een wereld waarin met de nodige greenwashing plotseling iedereen claimt om duurzaam te zijn, is een opdracht waar ik me graag voor smijt. Samen met onze mediapartner RCA Media en PR-bureau Comm2you.”

 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.