Vijf nieuwe krachten bij Bonka Circus in eerste maanden 2021

In de eerste maanden van 2021 breidde Bonka Circus haar team uit met vijf nieuwe krachten. Hiermee schakelt het Leuvense communicatiebureau een versnelling hoger in het waarmaken van haar ambities: positieve verandering voor organisaties versnellen aan de hand van creatieve communicatie. Zowel het creatieve team als het account team mochten nieuwe collega’s verwelkomen. 

Met Marnicq Mengels haalde Bonka Circus een Content Creative in huis met een ruime ervaring in digitale communicatie, onder meer als Crossmediaal Redacteur bij de Karel de Grote Hogeschool. Ook bij Bonka Circus ligt zijn focus op het social media-luik. 

Eva De Jonckheere is als Senior Creative een klinkende naam in de communicatiewereld. Met haar scherpe geest en pen werkte ze tal van straffe projecten uit. Na een parcours bij o.a. Duval Guillaume, Boondoggle en Hotel Hungaria kiest ze voluit voor de purpose-projecten van Bonka Circus. 

Ook Lennert Vedts ademt communicatie en draait mee in de reclamewereld sinds 2005. Hij werkte in grote bureau's als Duval Guillaume en Saatchi&Saatchi en leverde als Senior Creative heel wat creatieve pareltjes af, waarvan vaak campagnes met een purpose-basis. Naast Eva en Lennert is Bonka Circus op zoek naar nog twee buitengewone senior creatives.

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen bewust voor verandering en nemen een maatschappelijke rol op. Lana Partous richt zich als New Business Developer op deze positive changemakers. Met een achtergrond in sales en marketing binnen internationale organisaties (Etex Group en Flokk) gaat ze in dialoog met bedrijven die hun maatschappelijke meerwaarde tastbaar willen maken aan de hand van communicatie.

Iris Warnants tot slot versterkt als Senior Account het account team. Ze startte haar carrière bij het Franstalig Brusselse agency The Manifest. Daar groeide ze van project naar account manager, met een gevarieerde portefeuille aan klanten in B2C en B2B. Nadien werkte ze als account director bij het Luikse bureau Strategie, waar haar focus voornamelijk op FMCG lag.

Catherine Castille, managing director van Bonka Circus, is opgetogen met de uitbreiding van het team: "Ik ben heel blij dat we Bonka Circus kunnen versterken met deze hybride talenten. Stuk voor stuk collega's die er bewust voor kiezen hun passie voor en expertise in communicatie in te zetten voor positive change."  Kandidaten voor de twee openstaande vacatures van senior creative kunnen contact opnemen met Creatief Directeurs Jesse Vanophalvens of Bart Gielen, of via [email protected]

Over Bonka Circus 

Bonka Circus is gespecialiseerd in Purpose Driven Communication: communicatieprojecten die impact genereren voor organisaties die zich toeleggen op positieve verandering. Ze werken onder andere voor Universiteit Gent, Konvert, Aoste, Radio 2, De Kringwinkel en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. 

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.